Реконструкције и адаптације врњачких хотела

У сусрет новој туристичкој сезони нови власници хотела у Врњачкој Бањи увелико финансирају реконструкцију и санацију пет хотела. Да подсетимо да је компанија ’”Цептер” купила хотел “Звезда 1” који је у једном делу реновиран, док је некадашњи “Робс” купио Туристичко угоститељски центар “Бамбус” који је адаптиран прошле године, па је менанџмент одлучио да смештајне капацитете понуди школама за организацију екскурзија.

Иако је била фаза инвестирања, врњачки хотелијери спремно су дочекали туристичку сезону у којој је остварено 700 хиљада ноћења. Реновирају се и хотели “Славија”, “Парк” и “Слатина”, а све се одвија у години јубилеја када Врњачка Бања слави 150 година лечења и организованог бављења туризмом.

Настављени су и радови на објекту “Звезда 2” после 30 година паузе. Овај хотел има шест спратова, а површина му је 12.000 квадратних метара у центру Бање, док је за завршетак свих радова и опремање простора потребно од 7 до 9 милиона евра.

Реконструише се и хотел “Славија” који ће бити први хотел са пет звездица и поставиће стандарде у пружању услуга. Хотели “Парк” и “Слатина” ће исто тако бити дотерани и спремни да приме прве госте.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x