Решен проблем стамбеног питања за породицу Милана Баралића из Маскара

Милан Баралић из Маскара, ученик 8. разреда Основне школе “Драги Макић” из Бошњана, чија породица се налази у тешкој материјалној ситуацији остао је и без крова над главом због урушавања трошне куће. На иницијативу директора ове школе Андрије Живадиновића на седници Школског одбора донета је одлука да школа овој породици уступи на коришћење школски стан.

“С обзиром да сам упознат са тешком материјалном ситуацијом у којој се налази породица Баралић из Маскара, предложио сам Школском одбору да школа уступи на коришћење овој породици школски стан. На седници Школског одбора донета је позитивна одлука, тако да смо овај проблем нашег ученика и његове породице успешно решили” објашњава Живадиновић.

Живадиновић истиче да је стан тренутно у лошем стању, али ће уз помоћ општине Варварин бити адаптиран и доведен у употребно стање. Он још додаје да постоје и проблеми у вези прикључка на електро мрежу, потребно је променити бојлер у купатилу, средити подове и окречити, што значи да ће бити одрађена свеобухватна адаптација.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x