СНС: Стварамо услове за равномерни развој целе општине

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину одржао је данас редовну конференцију за новинаре на којој се обратио потпредседник одбора ове странке Александар Павић који је нагласио да су активности локалне власти усмерене на равномерном развоју целе општине и оценио да је актуелна власт урадила много више за разлику од неких који су општину водили раније.

“Локална самоуправа већ три године, од конституисања новог сазива, ради на равномерном развоју свих места у нашој општини па се тако поред Варварина, где је центар града добио сасвим нови изглед, а што грађани и сами виде, упоредо ради и по свим осталим месним заједницама, а по приоритетима и захтевима који нам долазе од стране месних заједница”, истиче Павић.

Нагласивши да се по први пут у последњих двадесет година локална самоуправа брине о свим месним заједницама на територији општине Варварин подједнако, он додаје да је много тога одрађено у протеклом периоду.

“У периоду за нама је доста тога одрађено, али има још доста да се ради и у периоду пред нама, јер једноставно није могуће све планирано одрадити преко ноћи. Наравно, велику подршку имамо и од државе и ресорних министарстава, као и од председника Републике Александра Вучића који је приликом посете Варварину обећао да ће држава обезбедити два милиона евра за изградњу водоводне мреже за седам села, Обреж, Село Варварин, Горњи и Доњи Катун, Бачину, Маскаре и Бошњане чиме ће бити решен дугогодишњи проблем водоснабдевања у овим местима”, наводи Павић.

Потпредседник варваринских напредњака Александар Павић поручио је на конференцији за новинаре да ће се и даље радити на стварању бољих услова за живот свих грађана и у сарадњи са њима радити на решавању проблема заједничким снагама.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x