Специјална болница “Меркур” номинована за престижну европску награду

Лепа вест за све у Специјалној болници “Меркур” у Врњачкој Бањи су номинације за престижну европску награду за најбољу регионалну болницу и менаџера године. Представници “Меркура”, директор др сци. мед. Дејан Станојевић и руководилац маркетинга Миодраг Миљковић, присуствоваће свечаној церемонији проглашења победника у Лондону 28. марта.

Награде ће бити додељене у оквиру самита лидера “Достигнућа 2017” који представља платформу о новим трендовима, улози директора у достигнућима компаније и развитку региона, улагању у напредне регионе, територије и послове.

Специјална болница “Меркур” на сајму туризма у Београду

“Ове награде представљају признање за изузетност, што је у “Меркуру” изазвало осећај великог поноса и узбуђење, јер сама награда представља високо цењено глобално признање. Још већа част је да је “Меркур” једини из Србије и региона номинован за ово признање”, поручио је тим поводом директор СБ “Меркур” др сци. мед. Дејан Станојевић.

Ова номинација потврда је да “Меркур”, као медицински центар, на челу са тако изузетним вођом др сци. мед. Дејаном Станојевићем, својом активношћу успева да прати захтеве и критеријуме највишег нивоа. На то указује и чињеница да институција која додељује поменуто признање узима у обзир само врхунска достигнућа, ефективан рад и креирање позитивне слике на регионалом нивоу у 2016. години.

ЕБА Лондон 2016.

“Као неки критеријуми за избор победника међу номинованима наводе се лидерство и личност, професионализам, образовање и менаџерске вештине директора, као и стратешка визија, укупан учинак болнице, мултидисциплинарност услуге, повољни извештаји од стране пацијената, фокус на пацијентима и њиховом задовољству…” набројио је руководилац маркетинга Миодраг Миљковић, који ће на овом догађају презентовати “Меркур” и Врњачку Бању.

Организатори овог престижног догађаја су Европска бизнис асоцијација (ЕБА), ЕБА конференције и Међународни клуб лидера. Велико је задовољство свих у СБ “Меркур” чињеница да је номинација за ова значајна европска признања пристигла управо у години у којој “Меркур” обележава 70 година успешног постојања.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x