Темнићка алтернатива: Грађани ставили интересе локалне заједнице испред политике

Група грађана “Темнићка алтернатива” учествовала је са својим листама са кандидатима за чланове Савета месних заједница у четири МЗ, а ради се о Село Варварину, Бошњану, Малој Крушевици и Маренову. Лидер ове ГГ и досадашњи председник МЗ Село Варварин Братислав Петровић наглашава да нема разлога за еуфоријом зато што су грађани, пре свега, ставили интересе својих средина испред политике.

“Немамо разлога за еуфоријом пре свега што су грађани ставили интересе својих локалних заједница испред политике, тако да смо у Село Варварину на овим изборима позитивно оцењени и добили мандат да и у наредном периоду наставимо са радом у корист грађана. У МЗ Село Варварин освојили смо свих једанаест мандата, у Маренову шест од седам, у Малој Крушевици три, док су и у Бошњану наши кандидати, по броју гласова, били веома близу кандидатима који су ушли у Савет МЗ Бошњане, што уопште није незанемарљиво”, истиче Петровић.

Он додаје да ће се представници “Темнићке алтернативе” и у наредном мандату трудити да побољшају услове за живот грађана у свим срединама где су освојили већину. “Решаваћемо и даље проблеме наших грађана у ходу и борићемо се за стварање што бољих услова за живот и ја желим да се захвалим свим грађанима на поверењу које су нам указали, али морамо знати да су и даље пред нама тешки задаци”, поручио је Петровић.

One thought on “Темнићка алтернатива: Грађани ставили интересе локалне заједнице испред политике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *