“Српски радикали” предали листу за локалне изборе

Последњег дана за пријављивање за учешће на локалним изборима за одборнике Скупштине општине Варварин, двотрећинску изборну листу са 25 кандидата за одборнике предали су и “Српски радикали”. Носилац листе “Српских радикала” Јанко Богуновић истиче да се на листи налази и 40% припадница нежнијег пола, као и све образовне структуре кандидата.

“На листи “Српских радикала” налазе се кандидати свих старосних структура, различитих образовних профила и занимања, тако да је наша листа састављена од интелектуалаца, пољопривредника, занатлија и предузетника и, по структури, осликава наш народ”, наводи Богуновић и додаје да “Српски радикали” очекују одличан резултат како на општинском, тако и на републичком нивоу.

“Нашим повратком у локални парламент десиће се значајне промене. Сваки грађанин општине Варварин биће информисан о сваком динару којим располажу општина и јавна предузећа. Првенствено ћемо стимулисати запошљавање становника наше општине, а урадићемо све и да очувамо пољопривреду и села како би спречили исељавање радно способног становништва”, издваја из програма “Српских радикала” Јанко Богуновић.

До данас су ОИК-у предате 4 изборне листе и то “Александар Вучић – За нашу децу”, “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма”, “Темнићка алтернатива – Братислав Петровић Баја” и “Српски радикали”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x