Традиционална манифестација “Пољуби ме” на Мосту љубави у Врњачкој Бањи

У српској краљици континенталног туризма Врњачкој Бањи, препуној годишњих манифестација и различитих дешавања, овога пута на дан посвећен Светом Трифуну по 14. пут је одржана манифестација “Пољуби ме”, односно такмичење заљубљених парова у љубљењу.

Догађај на Мосту љубави пратио је већи број посетилаца, учествовало је пет заљубљених парова из Крушевца, Београда, Ниша, Сутјеске и Медвеђе, а у последњем тренутку одустао је један пар из Врњачке Бање.

Манифестација “Пољуби ме” одржава се од 2008. године, рекла нам је ПР Туристичке организације Врњачка Бања Мина Станојевић, подсетивши да је 2021. и 2022. године била пауза због пандемије корона вируса.

Победници и овога пута били су Ирена и Ђорђе Божић из Медвеђе код Трстеника и они су рекордери ове манифестације пољубцем у трајању од 48 минута. Освојили су вредну награду, међу којима и викенд у Врњачкој Бањи.

“Победили смо, ево, шести пут, први пут као момак и девојка, после смо се венчали и засновали породицу. Сада нисмо успели да оборимо сопствени рекорд који је био 112 минута, али покушаћемо, Боже здравља, идуће године”, рекла нам је кратко Ирена Божић.

Брачни пар Журж, Лавринка и Помпилије из Сутјеске код Зрењанина су у браку 35 година и освојили су награду као најстарији учесници, а награде су добили најатрактивнији пар, као и парови који су освојили друго и треће место.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x