Трстенички хуманисти поново на делу

У ликовном салону Дома културе у Трстенику успешно је спроведена још једна акција добровољног давања крви и као и до сада организатор је био Црвени крст Трстеник, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша.

“Наши драги хуманисти су се по ко зна који пут показали на делу, свака част и хвала им на одзиву. На данашњој акцији крв је дало 147 добровољних давалаца, међу којима је било 12 нових, што нас свакако радује, а посебно интересовање младих људи. Наравно да ни ова акција није прошла без помоћи наших волонтера, хвала и њима исто тако, као и нашим сарадницима у свим досадашњим акцијама Заводу за трансфузију крви из Ниша”, истиче Верољуб Миловановић, секретар трстеничког Црвеног крста.

Он најављује да је наредна акција планирана за јул месец, а пре тога уследиће и договор са надлежнима у МЗ Трстеник 2 (Пејовац). Миловановић је напоменуо и да је у оквиру недеље Црвеног крста у посети Заводу за трансфузију крви у Нишу било 40 ученика трстеничких средњих школа, које су са тамошњим активностима упознали надлежни.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x