У Крушевцу одржан састанак Тима подршке у области заштите животне средине

У оквиру програма “Подршка локалним самоуправама на путу придруживања ЕУ – друга фаза”, настављају се активности у оквиру имплементације пакета подршке. Тим поводом, јуче је у Крушевцу боравио Тим за реализацију пакета подршке у јединицама локалне самоуправе у области заштите животне средине.

Скуп је отворила заменик градоначелника Крушевца Весна Лазаревић, а присуствовале су председник Скупштине Јасмина Палуровић и помоћник градоначелника за екологију Оливера Дреновац.

Циљ ове посете је анализа тренутног стања у области заштите животне средине у граду Крушевцу, пре свега на пољу унапређења услуга у оквиру управљања отпадом, отпадним водама и снабдевања водом. Почетна анализа стања помоћи ће Тиму за реализацију пакета подршке да ближе одреди очекивани ефекат и резултат овог пакета, у сарадњи са именованим члановима Радне групе за реализацију пројекта града Крушевца.

Тим за реализацију пакета подршке чине експерти из Шведске, Србије, представници Сталне конференције градова и општина и представници Града Крушевца.

Извор: крушевац.рс

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x