У Крушевцу одржано 6. Спортско првенство Команде за обуку Војске Србије

У касарни “Цар Лазар” у Крушевцу одржано је 6. Спортско првенство Команде за обуку (КзО) Војске Србије. Током 5 дана, на такмичењима је учествовало 350 такмичара, представника 8 Центара за обуку и то Ваљева, Сомбора, Горњег Милановца, Пожаревца, Београда, Зрењанина, Лесковац и Крушевца.

Командант КзО Војске Србије генерал потпуковник Ђокица Петровић истакао је као добар пример на државном нивоу сарадњу Гарнизона Крушевац и локалне самоуправе. Обраћајући се учесницима првенства, он је између осталог рекао: “Борбеност, висока мотивисаност и спортска пожртвованост, уз достојанствено и фер понашање које сте показали на спортским борилиштима, представљају оно што чини праве припаднике Команде за обуку Војске Србије и начин како се треба борити за своју јединицу”.

Такмичење је одржано у мушкој и женској конкуренцији у 7 дисциплина, у војном вишебоју, оријентирингу, стрељаштву, џудоу, футсалу, одбојци и атлетици. Учесници су се надметали на теренима Касарне, Хали спортова, Атлетском стадиону и Слободишту.

Екипно треће место освојио је Лесковац, други у генералном пласману су припадници КзО из Ваљева, а свеукупни победник је град домаћин, Крушевац.

Извор: крушевац.рс

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x