У ППТ “Наменска” стигла обећана средства за куповину опреме

За две године успешног рада директорка ППТ “Наменска” Анђелка Атанасковић са сарадницима направила је изузетне пословне резултате које је приметио и похвалио и председник Републике Србије Александар Вучић. Остварен је приход већи од 137 милиона евра, радници примају плату у износу од 47.000 динара, а на недавно одржаном Сајму наоружања у Абу Дабију ППТ “Наменска” је склопила повољан уговор и успоставила одличну сарадњу са Министарством одбране. Склопљени су још неки уговори који ће повећати обим послова и омогућити запошљавање нових радника и рад у две смене.

“Имамо сада профитабилан посао, на време реализујемо своје обавезе, порезе, доприносе плате. Резултати би нам били још бољи да нисмо уложили око три милиона евра за обнављање средстава за производњу. Републичка Влада нам је уплатила обећана средства у износу од 3.5 милиона евра, којима ћемо модернизовати опрему, а у току су и разговори са добављачима машина које ће давати најбоље ефекте”, каже директорка ове успешне фабрике Анђелка Атанасковић изразивши захвалност председнику Републике, господину Александру Вучићу, који је препознао и похвалио свеукупне резултате у оквиру војне индустрије.

“То нам даје мотив више да се ангажујемо и још боље послујемо. Тренутно у фабрици ради на различитим пословима 630 радника, посла има и важимо за успешну и поверљиву фирму. За свеукупне резултате добили смо прошле године и Оскар квалитета, а сада ево нове награде коју ћу примити у Сарајеву као најбољи менаџер Југоисточне Европе. Да додам на крају да се наша фабрика, поред производње наоружања, успешно бави ремонтом, а испитујемо и стајне трапове авиона, радимо пнеуматику, кочнице и другу опрему. Имамо капацитете, технолошке могућности и истраживачко развојни центар”, рекла нам је на крају директорка ППТ “Наменска” Трстеник Анђелка Атанасковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x