Нови борбени системи у ППТ “Наменска” АД

Фабрика ППТ “Наменска производња” АД  је само једна у низу  фабрика која је у последње време остварила изузетне пословне резултате. Сопственим умећем, знањем и капацитетима решила је актуелне проблеме, остварује очекивани профит и одржава се на пробирљивом светском тржишту. Ову успешну фабрику посетили су министар одбране у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић и помоћник министра за материјалне ресурсе Ненад Милорадовић.

“Фабрика ППТ “Наменска” АД ће се активно укључити у производњу нових борбених система за потребе Војске Србије. Ради се, наиме, о борбеном возилу “Милош” који ће користити пешадија. Ми ћемо и даље пратити пословне активности ове значајне фабрике и помагати да се она врати на старе позиције и овом граду и целој општини Трстеник донесе просперитет и бољи живот кроз запошљавање младих мајстора и стручњака” рекао је тим поводом министар Ђорђевић искористивши прилику да свим грађанима и локалној самоуправи честита Дан општине Трстеник.

Захвалност за напоре које улаже да се фабрика ППТ “Наменска” АД развије и буде као раније када је имала велики обим производње и квалитетан кадар, министру Ђорђевићу изразила је Анђелка Атанасковић, извршна директорка ове фабрике. Она је истакла да ППТ “Наменска” АД позитивно послује захваљујући извозно орјентисаним пројектима. Радницима се плате исплаћују на време, у протеклом периоду купљено је 9 нових машина, фабрика је укључена у развојне пројекте модрнизације Војно-техничког института “Милош”, “Бофорс” и “Огањ”.

“Велику захвалност запослени и руководство ове фабрике дугују и Братиславу Гашићу, који је подржао пројекат развоја ППТ “Наменска” и помогао да се производња усмери путањом успеха и добрих пословних резултата” казала је извршна директорка ове фабрике Анђелка Атанасковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x