Варварински матуранти плесом и колом прославили завршетак средњошколског образовања

У Пешачкој зони у центру Варварина, тачно у подне, плесали су матуранти Средње школе Варварин традиционални матурантски плес, квадрил уз звуке оперете “Слепи миш” композитора Јохана Штрауса, а на крају се заиграло и српско коло, Моравац и Ужичко. Матуранте је поздравила председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић честитавши им последњи дан школовања, пожелела им пуно успеха у будућности и да се након студија врате у свој родни крај и поручила да су они најлепша слика и нешто најлепше и најбоље што Варварин има.

“У име својих сарадника и у своје лично име вас пуно поздрављам и желим да нас ова генерација, 2005. и 2006. годиште, данашњим матурским плесом и најлепшим корацима матурског плеса, поведе у још лепшу будућност која ће красити нашу општину Варварин. Честитам вам и желим вам да се виђамо са осмесима, са новим успесима, радостима и желим вам све најбоље у животу”, поручила је председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Матурантском плесу, поред родитеља, професора и грађана, присуствовали су и заменик председнице општине Александар Павић, председник Скупштине општине Варварин проф. Саша Живадиновић, помоћници председнице општине Марија Брајовић и Немања Чолић и директорка Средње школе Варварин Зорица Дамњановић.

Након плеса, матуранти су наставили славље са трубачима испред Средње школе Варварин и на платоу код фонтане у центру града. Организатори матурантског плеса и ове године су били Средња школа Варварин и Канцеларија за младе општине Варварин, под покровитељством локалне самоуправе.

4 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x