Врњачки карневал оправдао очекивања

Овогодишњи, 13. по реду Међународни врњачки карневал видело је око 350.000 посетилаца, а променадом је продефиловало преко 2.000 учесника, док су ватрене бразилке својим стасом и покретима одушевиле бројне посетиоце. Треба напоменути и то да је овај карневал, после Гуче и Еxита, највећа туристичка манифестација у Србији.

Завршницу је обележила велика Међународна карневалска поворка, програм је био разноврстан, такорећи за сваког по нешто, са учешћем великог броја музичких звезда, а запажен је био и дечији маскенбал.

“Било је 50 карневалских група из 16 земаља света, посетиоци су могли да уживају и да виде занимљиве костиме, маске, плесове, спој традиције и модерних игара и мислим да је и овај, 13. по реду, Међународни врњачки карневал оправдао очекивања. Атмосфера је заиста била позитивна и хвала свима који су били део организације, а хвала и свим спонзорима, свим учесницима, најбољој публици на свету, а ми се видимо и следеће године на овом месту”, поручила је Мина Станојевић, ПР Туристичке организације у Врњачкој Бањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x