Велики број излагача и посетилаца на Сајму из области социјалне заштите у Нишу

Сајам из области социјалне заштите у Нишу окупио је представнике и кориснике Институција из свих крајева Србије, а међу њима су били и представници трстеничког Центра за социјални рад и удружења “Женска иницијатива”. На Сајму је био присутан велики број излагача и посетилаца, што је показало да ова област заслужује већу друштвену пажњу.

“Идеја о покретању овог пројекта је масовно прихваћена што је показао и овај скуп. Вероватно ћемо наставити са овом акцијом, важно је да људи сарађују, размењују контакте, да буду укључени и да се види шта ће даље бити са социјалном заштитом. Овом приликом сви заинтересовани су могли добити све неопходне информације о овој области, програмима, конкурсима, давањима и о смештају у Домовима за прихват старих, болесних и инвалидних лица”, рекао је тим поводом државни секретар у Министарству рада и социјалне политике Ненад Иванишевић.

Иванишевић додаје да су на сајму презентирани и пројекти, било је и излагања стручњака, а одржан је и научни скуп о систему развоја услуга у заједници као заједничком путу у будућност.

Лепе утиске из Ниша у Трстеник донеле су и чланице удружења “Женска иницијатива”, којом дуже времена успешно координира Весна Вељовић Милосављевић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x