Завидни пословни резултати ППТ “Петолетка” Д.О.О.

У последњих пет месеци пословања ППТ “Петолетка” Д.О.О. остварила је са скоро 100 одсто свој производни план. Април месец је исто тако био на нивоу плана са реализацијом од милион евра. Варијације су присутне у случају већег и мањег обима посла, али за сада нема проблема и послује се позитивно.

“Посебне активности у овом месецу, осим реализације уговорених послова, односе се на неколико нових производа који су у току усвајања, а добили смо и нове поруџбине тако да у наредном месецу очекујемо обимнији посао у оквиру нове серије. Тренутно имамо смањену производњу која се без проблема полако остварује. Били смо присутни са својим штандом и производима на Међународном сајму технике у Хановеру, а посета нашем штанду била је добра и показали смо шта производимо, тако да ће се ускоро видети колико смо успели да заинтересујемо потенцијалне купце и познате светске фирме са којима ћемо после обављених разговора сарађивати”, каже директор ове трстеничке фабрике Љубисав Панић.

Руководилац Службе продају ППТ “Петолетка” Д.О.О. Љубисав Симоновић организовао је учешће, односно наступ, ове фабрике на Сајму, после позива Привредне коморе Србије.

“Изложеним производима, укључујући и неке новоосвојене, показали смо посетиоцима нашег штанда да постојимо и да имамо понуде као и раније. Новоосвојени производи су конкурентни познатим европским и светским фирмама. Тим поводом смо имали и уговорене састанке и направили смо предуговоре и договоре, тако да у наредном периоду очекујемо реализацију. Био би то пласман наших производа на њиховом тржишту, али и заједнички наступ на тржиштима уз обострану корист. На сајму је било и фирми наших потенцијалних купаца у претходном периоду који су изразили жаљење што није било коначног договора у процесу приватизације па су желели да сарадњу с нама продуже и прошире. Ми и даље радимо на развоју и усавршавању наших производа и очекујемо још боље пословне резултате”, нагласио је Љубисав Симоновић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x