Велико интересовање пензионера у Трстенику за пензионерске картице

Као и у другим Филијалама ПИО Фонда, тако и у Трстенику, у току је пријављивање пензионера за пензионерске картице. Председник Општинског одбора Удружења пензионера у Трстенику Бранислав Лазаревић истиче да за картице влада велико интересовање.

Осим пријављивања путем захтева и уз личну карту, пензионери се могу пријавити и на сајту Фонда ПИО. Картице ће се радити сукцесивно и пензионери ће их добијати на кућну адресу, а са њима ће најстарији грађани имати повластице приликом куповине робе у продавницама, током боравка у Бањама, у ресторанима, салонима и приликом лекарских прегледа.

Љиљана Јаћић из филијале ПИО Фпнда у Трстенику каже да овај посао тече континуирано, нема гужви и брзо се завржава. Филијала ће ових дана радити у времену од 7:30 до 18:00 часова, како би се пријављивање завршило.

Пензионери са собом, каже Љиљана Јаћић, требају донети личне карте и да попуне захтев на лицу места. Картице ће бити активне од 1. октобра ове године, а где ће моћи да их употребљавају рећи ће им надлежни из ПИО Фонда у свом обавештењу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x