Вртић у Стопањи према најновијим стандардима

У насељеном месту Стопања свечано је отворен реновирани објекат Дечијег вртића “Бисери 4” површине 280 квадрата и у њему ће боравити, дружити се и стицати нова знања и вештине у квалитетном окружењу 75 малишана.

Вртић у Стопањи свечано су отворили представнице Фондације “Новак Ђоковић”, глобална директорка фондације Јелена Ђоковић, национална директорка Маја Кремић, председница општине Трстеник Милена Турк, председник Скупштине општине Трстеник Герасим Атанасковић и директорка Предшколске установе “Бисери” Марина Петровић.

“Укупна вредност овог пројекта је 24 милиона динара, општина Трстеник и Фондација “Новак Ђоковић” уложиле су по 12 милиона динара. Прва фаза радова на вртићу финансирана је средствима из буџета општине Трстеник, док су даљи радови финансирани заједничким улагањем Фондације “Новак Ђоковић” и наше општине”, подсећа председница општине Трстеник Милена Турк.

Од укупне цифре коју је обезбедила локална самоуправа 10 милиона динара утрошено за инфраструктурне радове, а 2 милиона динара за опремање вртића према најновијим стандардима, издвојила је председница трстеничке општине на свечаном отварању Дечијег вртића “Бисери 4” у Стопањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x