Захвалност Драгојлу Минићу на успешном руковођењу Центром за социјални рад у Трстенику

На редовном састанку колегијума директора трстеничких јавних предузећа, којим је председавала председница општине Милена Турк, поред извештаја о протеклим активностима јавних предузећа уприличен је и леп гест захвалности и пажње које су изразили на заједничком састанку директори и председница општине Трстеник.

Директору Центра за социјални рад у Трстенику Драгојлу Минићу честитали су одлазак у пензију и уручили захвалницу, а захвалили су му се за изузетну сарадњу и на рангирању трстеничког Центра за социјални рад у сам врх установа социјалне заштите.

“Узвраћам захвалност свима вама, као и свим запосленима у Центру за социјални рад у коме сам поштено и одговорно радио 40 година, а 20 година сам био директор. Мислим да сам био успешан и трудио сам се увек да реализујемо заједно многе активности и решимо проблеме на задовољство наших бројних корисника социјалне заштите. Рад наше установе препознат је и похваљен више пута од стране Министарства за рад, борачка и социјална питања што нас чини поносним и обавезује да и у наредном периоду још боље и квалитетније радимо, јер знамо да је наша помоћ корисницима потребна и понекад ургентна. Имали смо и успешну сарадњу са нашим оснивачем, Општином Трстеник, са другим установама, са тужилаштвом и полицијом, а поменуо бих и нашег дугогодишњег донатора Драгишу Армуша и његову супругу и друге донаторе који су дали велики допринос за реализацију хуманитарних активности”, рекао је Драгојло Минић коме смо и ми пожелели срећан одлазак у пензију и, наравно, добро здравље.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x