Завршен меморијални турнир “Дачини дани”

У дворишту подручне Основне школе “Миодраг Чајетинац Чајка”, на терену за мале спортове у насељеном месту Грабовац, завршен је први меморијални турнир у малом фудбалу на коме се такмичило четири сениорских и 20 екипа деце по старосним категоријама. Организатори су били Дачина мајка и Савет Месне заједнице Грабовац, док су помоћ и подршку пружили општина Трстеник и већи број спонзора. Медијски спонзори били су РТВ Трстеник и Радио Флеш.

У надметању сениорских екипа у финалном делу турнира, екипа “Мењачница Марић” победила је екипу “Топољак” са 4:1 и освојила прво место и награду, пехар и новчани износ од 20 хиљада динара, другопласирана екипа “Топољак” диплому и новчани износ од 10 хиљада динара, а трећепласирана екипа као награду добила је печено прасе.

Интеренсантне су биле и утакмице дечака, ево редоследа по годиштима: деца 2009/10 годиште – прво место екипа “Хидромат 013”, друго место екипа “Орлови, а треће место “Шкорпиони Нови Талас”. Деца рођена 2007/08 –  прво место освојила је екипа “Бриџ пуб”, друго место “Хидромат 013”, а треће место екипа “Златна мотичица”. У конкуренцији деце годишта 2005/06 – прво место освојила је екипа “Б.Х Цезар”, друго место екипа “Симпсонови”, а треће место екипа “Ц++”. Свима њима су подељене медаље и дипломе.

Награђени су и појединци из дечијих екипа, у категорији годишта деце 2005/06 најбољи голман је Матија Матовић из екипе “Б.Х.Цезар”, најбољи играч је Огњен Петровић из исте екипе, као и најбољи стрелац Панић. У категорији годишта 2007/08 најбољи голман је Андрија Белоица из екипе “Бриџ Паб”, најбољи играч је Новак Стевановић из екипе “Хидро”, а најбољи стрелац је Јован Михајловић из екипе “Златне мотичице”. У категорији малишана годишта 2009/10 најбољи голман је Никола Шпирић из екипе ’”X мат”, а из исте екипе су и најбољи играч Давид Стаменковић и најбољи стрелац Лука Павловић.

Најбољим голманима уручене су рукавице, најбољим стрелцима фудбалске лопте, најбољим играчима дресови, док су поражене екипе добиле качкете.

Овај меморијални турнир, у част недавно преминулог дечака, ученика подручне ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” у Грабовцу, Дамјана Даче Павловића, био је добро организован и посећен, а награде је победничким екипама уручила Дачина мајка Ивана Павловић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x