Завршен традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу “Трстеник 2023”

Током десетодневног традиционалног новогодишњег турнира у малом фудбалу “Трстеник 2023” занимљиве утакмице пратио је свакодневно велики број гледалаца. Организатори су били Клуб малих спортова “Чаршија” и Спортски центар Трстеник, а учествовало је преко 80 екипа у пет категорија.

У финалном делу турнира састале су се две најбоље екипе, победнице полуфиналних мечева “Минка” из Крушевца је после боље изведених пенала победила екипу “СМ” из Крагујевца са 2:0, а финално вече увеличала је делегација ФК “Партизан” из Београда, Маја Крстајић из њихове маркетиншке службе, некадашњи првотимац овог клуба и репрезентативац Ацо Трифуновић, Бојан Остојић и трстеничанин Матеја Сташевић. Они су овом приликом честитали организаторима турнира на доброј организацији, а најмлађим Трстеничанима уручили поклоне.

Председник Клуба малих спортова “Чаршија” Раде Радосављевић изразио је велику захвалност ФК “Партизан” на великој подршци и успешној сарадњи, напоменувши да је овај турнир био успешан и бројнији од прошлогодишњег и да је учествовао велики број екипа, али и гледалаца. Све је било у фер и коректној атмосфери, а победницима су на крају уручени скромни поклони.

Мајка покојног дечака Даче, који је преминуо после тешке болести, а његово лечење је помогао и ФК “Партизан”, Ивана поклонила им је торту у знак захвалности, са амблемом овог популарног клуба.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x