Завршена прва фаза реконструкције Дома здравља “Др Никола Џамић”

После завршене прве фазе реконструкције Дома здравља “Др Никола Џамић”, у присуству извођача радова и надзорног органа, руководства Дома здравља и председника општине Врњачка Бања Бобана Ђуровића, извршена је примопредаја радова за другу фазу реконструкције која треба почети у јануару месецу наредне године.

У првој фази урађена је фасада, замењена столарија и сви санитарни чворови, а реконструисани су и плафон и подови. Према речима председника општине Врњачка Бања Бобана Ђуровића, после одобрења Канцеларије за јавна улагања ускоро ће бити расписан јавни позив за извођача радова који ће у другој фази изводити машинске радове, замену свих погона на енергенте, замену свих радијатора и цеви, затим замену гелендера, реконструкцију шалтера, сређивање подова, делова плафона, потпуну централну климатизацију објекта и уградњу новог лифта.

Прва фаза реконструкције Дома здравља коштала је 104 милиона динара, док друга фаза пројекта који је урадила општинска стамбена агенција има вредност од 80 милиона динара.

Директорка Дома здравља “Др Никола Џамић” др Весна Малићанин рекла је тим поводом да је због извођења ових радова било потешкоћа у раду запослених, али и бројних пацијената којима се захвалила на стрпљењу и разумевању. Она с поносом истиче да је сада ово један од најлепших Домова здравља у земљи, а после завршене друге фазе биће још бољих услова за пружање медицинских услуга.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1371

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x