Завршна приредба предшколаца 6. јуна у Хали спортова СЦ “Темнић”

Завршна приредба предшколаца Предшколске установе “Наша радост” биће одржана у четвртак, 6. јуна, у Хали спортова Спортског центра “Темнић”, са почетком од 17 часова. Директорка ове образовне установе Драгана Савић нас је обавестила да ће у просторијама вртића тог дана, са почетком од 15 часова и 30 минута, бити обављено сликање малишана, учесника завршне приредбе.

Малишани из матичне установе, али и свих подручних група, учесници су традиционалне завршне приредбе предшколаца, што би, отприлике, било негде око 170 детета, искључујући децу млађих јаслених група и јаслица, што практикујемо већ неколико година због њихове безбедности, али и због узрасног доба, наглашава директорка Драгана Савић и појашњава да ће, у случају лепог времена, поворка малишана кренути из установе према Хали спортова, а у случају кише, родитељи ће довести малишане испред Хале.

“Програм завршне приредбе предшколаца, као и сваке године, укључује покретне игре које су деца, уз помоћ својих васпитача, спремила, а при својим узрасним могућностима и са одређеном сценографијом која је прилагођена њиховом узрасту и композицији коју изводе. Очекујемо добру посећеност приредби и сама завршна приредба један је од централних догађаја, када је Предшколска установа “Наша радост” у питању, тако да се трудимо да се тог дана добро организујемо и зато молимо и родитеље да након приредбе преузму своју децу, а како би избегли могућу гужву”, поручују директорка варваринског вртића Драгана Савић.

Она је свим предшколцима, будућим првацима, пожелела успешне школске дане, добру социјализацију и укључивање у школски систем рада и позвала све становнике општине Варварин да тог дана поздраве своје најмлађе суграђане.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x