Завршна приредба ПУ “Наша радост” пред препуном Халом спортова

Пред препуном Халом спортова Спортског центра “Темнић” у Варварину, више од 300 малишана из Предшколске установе “Наша радост”, из матичне установе и свих подручних одељења, осим јасленог узраста и малих група, учествовало је у завршној приредби која је ове године одржана под слоганом “Нема света ни планете, где не може стићи дете”.

Обративши се окупљенима приликом отварања завршне приредбе, директорка ПУ “Наша радост” Драгана Савић поздравила је представнике локалне самоуправе и председницу општине др Виолету Лутовац Ђурђевић и истакла да уз подршку Општине Варварин вртић успешно реализује све своје активности, расте и развија се.

“На крају смо још једне школске године када испраћамо још једну генерацију предшколаца. Расли су и порасли заједно са нама, учили прве кораке, упознавали свет и лепоту дружења, социјализације и учења, како бити добар друг, али како и решавати проблеме и неговати праве вредности. Са нама су и малишани који ће кренути њиховим путем, а вртић је место где увек могу да нађу сигурну луку за срећно одрастање”, поручила је директорка “Наше радости” Драгана Савић.

Завршној приредби, поред васпитача, родитеља и осталих грађана, присуствовали су председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић и председник Скупштине општине Војкан Павић.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x