Конкурс за швајцарску подршку социјално иновативним пројектима истиче 3. августа

Рок за подношење пријава за јавне позиве за социјално иновативне пројекте, које финансира Влада Швајцарске кроз програм Swiss PRO, истиче 3. августа 2018. године до када заинтересоване организације цивилног друштва и локалне самоуправе са програмске територије могу предложити пројекте усмерене на потребе рањивих група и њихово социјално укључивање.

Кроз јавни позив намењен цивилном сектору, у ком право учешћа имају организације са искуством у спровођењу пројеката усмерених ка рањивим групама, програм ће подржати до 25 организација за спровођење пројеката у вредности од 10.000 до 14.000 евра.

С друге стране, програм ће кроз други позив пружити техничку подршку, а затим и средства за спровођење пројеката у партнерству са цивилним сектором за највише 10 локалних самоуправа из програмске области које припадају III и IV групи према степену развијености.

Укупна вредност фонда за подршку социјално иновативним пројектима износи 420.000 евра, а више информација о самом позиву, критеријумима за избор корисника, начину конкурисања као и документација за пријављивање доступне су на веб сајту програма и страници “Конкурси”: http://www.swisspro.org.rs/konkursi/javni-pozivi

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1294

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x