Општина Варварин организује одлазак на 91. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду

Преко 1200 излагача из 40 држава и Србије представиће се на највећем агробизнис догађају, Међународном пољопривредном сајму који се организује од 18. до 23. маја. Општина Варварин за све пољопривредне произвођаче из темнићког краја организује бесплатан превоз, пријаве трају до 17. маја, одлазак на Сајам планиран је за недељу, 19. мај, у 05:00 сати из Варварина.

Појединачне улазнице за 91. Међународни пољопривредни сајам стају 800 динара, док су у колективним посетама 600 динара по особи.
Улазнице за колективне посете ђака и студената, децу од 7 до 14 година и пензионере коштају 400 динара. Сви заинтересовани пољопривредни произвођачи са територије општине Варварин могу се пријавити у Услужном центру Општинске управе општине Варварин код саветника за пољопривреду, водопривреду и рурални развој Зорана Бранковића или путем броја телефона 037/787-171.

Одлазак на 91. Међународни сајам пољопривреде општина Варварин организује у оквиру Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x