СНС: Реализована заједничка акција у Ћићевцу, наставак редовних активности

У недељи за нама општински одбори Српске напредне странке (СНС) из Расинског округа реализовали су заједничку акцију у Ћићевцу под називом “Да нас буде више – подржимо породице са више деце”, истакла је на редовној конференцији Општинског одбора СНС Варварин чланица Савета за информисање ове странке Ивана Милошевић.

Према њеним речима, омладина Српске напредне странке Расинског округа, уз подршку Ненада Дејановића, члана Извршног одбора СНС, обишла је две породице, у Сталаћу и Мрзеници и деци уручила пригодне поклоне.

“У наредном периоду наставићемо са акцијама превентивних здравствених прегледа, акцијама мерења шећера у крви и висине крвног притиска у месним заједницама на територији наше општине које до сада нису обишле наше активисткиње”, најавила је Ивана Милошевић и додала да је, поред превентивних прегледа, пракса и да чланице Савета за здравство најстаријим суграђанима дају савете о здравим начинима живота ради бољег свакодневног функционисања и превенције разних здравствених компликација.

Она је подсетила грађане да сваког радног дана могу заказати разговор са председницом варваринских напредњака и народном посланицом у НСРС др Виолетом Лутовац – Ђурђевић.

“Разговор са председницом ОО СНС Варварин и народном посланицом др Виолетом Лутовац – Ђурђевић можете заказати на телефон 037/787-171, локал 131, радним данима од 07 до 15 часова”, поручила је чланица Савета за информисање варваринских напредњака Ивана Милошевић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x