СПС: Акцијом у центру Варварина и разговором са грађанима обележен 8. март

У центру Варварина код фонтане, а поводом Међународног дана жена, 8. марта, Општински одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) организовао је акцију поделе цвећа суграђанкама. По речима проф. Братислава Ташића, другог на листи кандидата за одборнике коалиције СПС – ЈС, ово је била и прилика за разговор са грађанима како би се чуло њихово мишљење и неке нове идеје.

“Окупили смо се у центру Варварина да, у име наше листе “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма”, свим нашим суграђанкама, познаницама, пријатељицама честитамо овај велики празник. Социјалистичка партија Србије је иначе позната по томе да се, од самог њеног настанка, борила за права жена и да смо баштинили ту традицију права жена која је од почетка 20. века присутна у свету”, рекао је проф. Ташић и подсетио да се у нашој земљи празник жена празнује од краја Другог светског рата, од 1945. године, док се на глобалном нивоу, одлуком Уједињених нација, слави од 1975. године.

“Нама је било велико задовољство да са нашим суграђанкама попричамо и да чујемо њихово мишљење о целокупној ситуацији, о проблемима који их тиште, имали смо прилике да чујемо и добре идеје од свих њих тако да је било право задовољство данас и по овако лошем времену разговарати са њима. Ми ћемо искористити прилику да све то што смо чули од њих преточимо и у наш програм и у оно за шта ћемо се залагати и борити у наредном периоду”, поручио је проф. Братислав Ташић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x