Бесплатне сезонске карте за овогодишњу купалишну сезону у Трстенику

На седници Општинског већа општине Трстеник међу тачкама дневног реда нашла се и одлука о бесплатној додели сезонских карата за коришћење услуга на базенима, а које су омогућили општина Трстеник и Спортски центар “Трстеник”.

Према речима председнице општине Трстеник Милене Турк, поменуте бесплатне сезонске карте добиће ученици основних и средњих школа са подручја трстеничке општине који су добитници дипломе “Вук Караџић”, затим ученици који су на Републичким такмичењима освојили једно од прва три места у школској 2020/21 години.

Спортистима клубова са подручја општине Трстеник који су освојили медаље на државним и међународним такмичењима, као и појединцима који су у спорту којим се баве постали чланови државне репрезентације, штићеницима Друштва за помоћ ментално недовољно развијеним особама, члановима друштава и удружења за церебалну парализу и Савеза глувих и наглувих уз пратњу лица, Центра за самостални живот ОСИ Трстеник, општинског савеза ратних војних инвалида и палих бораца, волонтерима Канцеларије за младе и Црвеног крста који су били укључени у процесу вакцинације против вируса Ковид 19, као и свим одличним ученицима школа у општини Трстеник даје се попуст од 50% за сезонску карту.

Дневна карта за купање на базенима СЦ “Трстеник” износи 150 динара, а сезонска карта је 3.200 динара, подсећа председница општине Трстеник Милена Турк.

Купалишна сезона је почела, а интеренсантно је да је први купач на базену који је добио бесплатну сезонску карту за купање Никола Живковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x