Брачни парови обележили свој јубилеј, “Златну свадбу”

За брачне парове који су се венчали далеке 1972. године, председница општине Трстеник Милена Турк приредила је свечани пријем и уручила им плакете у Сали за венчања општине Трстеник. Овога пута било је пријављено 24 брачна пара, али је на овом скупу било њих 21.

“Ово је за нас постало традиционално и у сарадњи са организатором, Црвеним крстом, сваке године тако позивамо брачне парове на обележавање њиховог јубилеја. Драго ми је да су и поред проблема и трновитог пута кроз који су пролазили успели да сачувају брак и породицу и то је пример за младе генерације да и они буду толерантни, са пуно разумевања и поштовања дођу до оваквог циља и да буду срећни и задовољни. Још једном им свима честитам и желим добро здравље и дуг живот”, рекла је Милена Турк, председница општине Трстеник.

“Нас је у браку везивала велика љубав, слога, наравно има ту осцилација другачијих мишљења, али ипак ми се боримо за нашу децу, унучиће и то је наш капитал, тако требају и млади. Нажалост, многи бракови су кратког трајања, то није добро, мора бити пажње, разумевања и договора”, рекла нам је Нада Станојевић која је са својим супругом Бранком и са осталим званицама обележила своју “златну свадбу”.

Њено мишљење деле и остали на овом лепом скупу. Данка и Петар Томић, Живка и Милован Чолић и остали слављеници. После пријема и заједничког фотографисања, брачни парови су наставили дружење у реномираном ресторану уз свечани ручак.

Брачни јубилеј честитао им је и Верољуб Миловановић, секретар трстеничког Црвеног крста. Он је захвалио општини Трстеник на помоћи и реализацији “Златне свадбе”, са жељом да и наредне године буде нових слављеника.

Помоћница председнице општине Трстеник Марина Раденковић честитала је брачним паровима њихов јубилеј и поделила им симболичне поклоне и специјални бидермајер.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x