Дан заљубљених обележен на врњачком “Мосту љубави”

На мосту љубави, препуном закључаних катанаца, пред великим бројем посматрача и упркос хладном времену, у Врњачкој Бањи је по девети пут одржано традиционално такмичење под називом “Пољуби ме”. Парови су се љубили у финишу такмичења, одлуком жирија, и на једној нози, а победнички пољубац студената Марије Нешић из Смедеревске Паланке и Алексе Бусарца из Кнића трајао је 39 минута.

“Ово је победа наше љубави. Заједно смо годину ипо дана, а за ово такмичење се нисмо посебно ни припремали”, рекла је Марија Нешић и додала да су она и Алекса желели да својим учешћем дају допринос прослави Дана заљубљених. “Верујем да ће наша љубав трајати вечно и да ћемо бити још много година учесници овог такмичења”, додаје Алекса.

Победници су уједно проглашени и за најатрактивнији пар на овој манифестацији и добили су награду у виду продуженог викенда у Врњачкој Бањи, а као најлепши пар боравиће цео викенд у Краљеву. Друго место освојили су Београђани Миона Васиљевски и Игор Божић који су уједно проглашени и за најудаљенији пар, док је треће место припало пару Дејан Томић из Деспотовца и Милица Вучковић из Ћуприје, а они су се и верили на “Мосту љубави”.

“Нашом веридбом на овом месту ставили смо печат на нашу љубав. Срећна сам и нисам се двоумила да изговорим судбоносно да”, рекла је тим поводом Милица Вучковић.

Посебну награду као најстарији пар добили су Спаска и Слободан Николић из Краљева поручивши свима да љубав нема границе, а заједно су дуже од две деценије.

“Ове године се пријавило 10 парова, али су се такмичили само они најхрабрији, љубила су се само четири пара, свака им част, јер није пријатно љубити се по овако хладном времену”, каже Горан Каравесовић из Туристичке организације Врњачка Бања.

Организатор ове манифестације била је Туристичка организација Врњачка Бања, а покровитељ локална самоуправа.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x