На “Мосту љубави” по девети пут љубиће се парови

Такмичење у најдужем пољупцу ће бити одржано по девети пут у Врњачкој Бањи 14. фебруара на Мосту љубави. Учеснике очекују вредне награде, за победнике Wellness викенд боравак у Хотелу “Краљ” у Врњачкој Бањи, Фриком производи, Раваница слаткиши, третмани у wellness центру “Fons Romanus”, свечане вечере у ресторанима и пицеријама, интимно рубље. Ове године је установљена и нова награда “Најлепши за најлепше”, тј, представници најексклузивнијег хотела у Врњачкој Бањи “Соларис” ће доделити романтични wellness викенд за најлепши пар.

“У част заштитника виноградара Светог Трифуна делиће се кувано вино и ракија у организацији Вино Жупе, а такође ће бити и пригодан програм посвећен вину. Певаће се песме у част вина, а девојке у народној ношњи ће делити производе овог гиганта из Жупе. У ресторанима “Деда Јеврем”, “Три Голубице”, “Мињон” и “Гочко” биће тематске музичке вечери посвећене вину и заљубљенима”, најављује Горан Каравесовић из Туристичке организације општине Врњачка Бања.

“Ове године нам је зима показала своје зубе и некако је нормално да тражимо близину друге особе и неограничено опуштање. Право место за најдуже пољупце је “Мост љубави”, па ето позивамо све који се искрено воле да се на јавном месту жестоко љубе. Нека им за то идеја буде Свети Трифун и Дан заљубљених. Рекорд у најдужем пољупцу држи пар из Крушевца, Алурац Ирена и Божић Ђорђе. Они су се 2015. године љубили 101 минут. Победници ће бити изабрани у 3 категорије и то најдужи пољубац, најатрактивнији и најстарији пар”, додаје Каравесовић.

Он напомиње да је пријављивање за овогодишњу манифестацију у току, док сви који желе да се пријаве могу то учинити на телефон Туристичке организације 036/611-105, или лично на дан одржавања манифестације. Организатор манифестације је Туристичка организација Врњачке Бање, а покровитељ Скупштина општине Врњачка Бања.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x