Директори трстеничких јавних предузећа о реализованим активностима

У кабинету председнице општине Трстеник Милене Турк одржана је редовна седница колегијума јавних предузећа којом је она председавала. Директори су и овога пута поднели извештаје о реализованим и планираним активностима до краја ове године. Директор ЈП за уређење градског грађевинског земљишта Душан Ерић рекао је да ово предузеће има пуно посла на санацији последица невремена у трстеничкој општини, али и других активности.

Иста ситуација је и са ЈКСП “Комстан”, о чему је известио директор Милан Стојић. У ЈКП “Енергетика” су прославили свој дан и велики јубилеј, 20 година од када нису више у саставу “Прве петолетке”, али су сечењем славског колача прославили са присутнима своју крсну славу. Директор је поднео извештај о тренутним активностима, односно о припреми гасовода и инсталација за почетак овогодишње грејне сезоне.

Велики обим посла присутан је и у ЈП Спортски центар, о чему је говорио директор Ненад Смиљковић. Он је напоменуо да се, поред активности рекреативаца, припремају и спортисти локалних клубова, као и клубова са стране. Упркос великом обиму послова, радови се одвијају несметано, а истовремено се конкурише и са новим пројектима у ресорном министарству, закључак је присутних на седници колегијума трстеничких јавних предузећа.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x