Додељене награде за предузетничко стваралаштво

И ове године по 18. пут у хотелу “Соларис ресорт” додељена су признања “Капетан Миша Анастасијевић” за подручје Рашког и Расинског округа. Организатори овог импозантног скупа били су “Медиа инвест” из Новог Сада, Универзитет у Новом Саду, Привредна комора Војводине и општина Врњачка Бања.

На почетку манифестације све присутне је поздравио и изразио добродошлицу председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић и истакао важност једног оваквог скупа управо сада када у години јубилеја Врњачка Бања прославља 150 година организованог бављења туризмом.

Престижно признање које се додељује је својеврсно оцењивање и вредновање предузетничког стваралаштва које се организује у оквиру пројекта “Пут ка врху”, у циљу афирмације привредног и друштвеног стваралаштва Србије.

Признања су додељена за 22 привредна и друштвена субјекта из Рашког и Расинског округа. Награду “Капетан Миша Анастасијевић” за несебичан развој Врњачке Бање и региона добио је Родољуб Џамић, дугогодишњи председник општине Врњачка Бања и народни посланик.

Награду за висок ниво образовања и афирмацију хотелијерства и туризма добио је проф. др Драго Цвијановић, декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Председница Удружења Женског центра “Милица” у Врњачкој Бањи Весна Бонџић добила је награду за хуманост и унапређење квалитета живота и здравља жена.

Награду за квалитет примарне здравствене заштите у региону додељена је Дому здравља “Др Никола Џамић” коју је примила директорка др Весна Малићанин. Хотел “Соларис ресорт” добио је награду као лидер туристичке понуде у региону, а награду је примила Нина Стаменић, менаџер овог награђеног хотела.

Награђени су и фирма “Флуидотехник” и ППТ “Наменска производња” из Трстеника, односно генерална директорка Анђелка Атанасковић, за изузетне резултате које је ова фабрика постигла у последње време у производњи и развоју српске војне индустрије.

“Човека не чини ништа тако срећним као његово властито убеђење да је учинио све што је могао улажући у свој рад и своје властите способности”, рекао је тим поводом Влада Маркановић, директор “Медиа инвента”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x