Филмски конкурс за ученике основних и средњих школа

У оквиру пројекта “Имам диплому и слободан сам!”, Општина Варварин организује наградни филмски конкурс који је намењен свим ученицима основних и средњих школа на територији општине Варварин.

Потребно је послати филм на следеће теме: “Моја школа из снова” и “Шта може бити боље у мом окружењу?”, а радови, које шаљу искључиво наставници који су именовани као вође филмских секција, шаљу се у форми видео снимка у трајању од минимум 5 минута, с тим што један наставник може да пошаље више радова.

Избор чланова филмских тимова треба да се базира на принципу менторства. За сваку филмску активност треба бити задужена два члана и то један ученик у ризику и један ван њега ( нпр. два режисера).

Видео снимке можете послати на имејл адресу: projekatdeu@varvarin.org.rs. Имејлом могу да се шаљу фајлови до 20 MB, а уколико је датотека већа, видео снимак можете да пошаљете користећи један од сервиса: SendSpace или WeTransfer или да га поставите на YouTube и пошаљете нам линк до њега.

Филмски тимови ће имати прилику да за своје школе освоје по лап топ рачунар, наградиће се три филма и то најкреативнијинајоригиналнији и филм са најјачом поруком, док ће сви ђаци учесници конкурса добити књигу и захвалнице, а награђени ђаци учесници добиће и диплому.

Рок за доставу радова је 08. септембар 2018. године, а радови после наведеног рока неће бити прихваћени. Проглашење победника и додела награда биће одржани на дан Општине Варварин, а до свих додатних информација заинтересовани могу да дођу путем броја телефона 069-876-1402 или имејлом marija.vesligaj@gmail.com

 

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x