Грађевински радови у општини Трстеник, асфалтирано неколико деоница

У општини Трстеник грађевинска сезона је у пуном јеку, одрађени су завршни радови на асфлатирању више путних деоница, а ради се и на каналисању речног корита Љубостињске реке.

Асфалтирана је деоница пута Рујишник – Мала Сугубина у дужини од 600 метара, а вредност поменутих радова је 6 милиона динара. Упоредо са овим радовима уређен је и плато испред подручног одељења ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” у насељу Грабовац,радови су финансирани из буџета општине Трстеник, а све у циљу како би се омогућили што бољи услови за школовање ученика.

Поред ових радова, у Грабовцу се ради и на каналисању речног корита Љубостињске реке, које финансира ЈВП “Србијаводе”, а председница општине Трстеник Милена Турк са сарадницима увек је на лицу места, обилази радове и разговара са мештанима о даљим плановима и њиховој реализацији.

Представници локалне самоуправе обишли су и завршне радове на асфалтирању деонице пута кроз насељено место Мијајловац, чија је дужина 500 м, а који су финансирани средствима из општинског буџета у износу од 4,5 милиона динара.

Општина Трстеник је за капитално одржавање улица и путева определила 42 милиона динара, док ће наредних дана, по речима председнице општине Милене Турк, бити настављени планирани радови на подручју трстеничке општине.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x