Љиљана Кнежевић у радној посети Рукометном клубу “Прва петолетка”

Приликом радне посете Трстенику и Рукометном клубу “Прва петолетка”, прослављена српска рукометашица, председница УО Рукометног савеза Расинског округа, Љиљана Кнежевић и њен заменик Петар Дуњић упознали су се са досадашњим резултатима, проблемима и будућим плановима овог клуба о чему их је известио председник РК “Прва петолетка” Миодраг Динић.

Овом приликом уважени гости поклонили су трстеничанима рукометне лопте, чиме је потврђена успешна сарадња трстеничког клуба и РС Расинског округа. На вредном поклону у име свих у клубу захвалио се председник Динић.

“Нажалост, не можемо свима помоћи и не може се ништа добити преко ноћи, мало средстава се уопште одваја за спорт, али ми ћемо покушати максимално, уз подршку људи у Рукометном савезу Србије, да обезбедимо неке нормалније услове у наредном периоду да би се добило на квалитету и већој ефикасности екипа”, поручила је Љиљана Кнежевић захваливши се на пријему и пожелевши трстеничанима још боље резултате у наредним такмичењима.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1335 + 2 = 1337

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x