ЛУ “Хајдук Вељко” из Ћићевца треће у финалу Лиге Ловачког савеза Србије

У недељу, 25. септембра 2016. године на стрелишту “БГ СЦ Ковилово” одржано је Финале Лига Ловачког савеза Србије у ловном стрељаштву, у дисциплини трап. На овом за ловце престижном такмичењу учествовало је 175 ловаца и 35 екипа који су се квалификовали оствареним резултатима у регионалним лигама, којих у Србији има 12.

Прво место у екипном такмичењу освојило је ЛУ “Млава” из Малог Црнића (Илић Марко, Илић Бојан, Ђурић Зоран и Смиљанић Немања), друго место припало је ЛУ “Лесик” из Бачког Петровца (Гаврилов Славко, Гаврилов Милан, Фабри Самуел и Легин Власто), док је треће место освојила екипа ЛУ “Хајдук Вељко” из Ћићевца (Николић Горан, Милетић Саша, Ристић Љубића и Јевтић Марко).

Стрелци су гађали по једну серију од 25 глинених голубова, а најуспешнијих шест сениора су се пласирали у полуфинале, потом по двојица за финалне мечеве за 1. односно 3. место. У категоријама дама, јуниора и ветерана за коначан пласман се рачунао резултат из основног дела такмичења. Било је распуцавања за 3. место за даме као и за треће место за ветеране.

На крају такмичења извршено је и свечано проглашење победника. Пехаре и дипломе ЛСС су уручили председник Комисије за ловно стрељаштво ЛСС Благоје Мирков и представник стручне службе ЛСС Родољуб Хаџи-Ценић. Благоје Мирков се у краћем обраћању захвалио свим учесницима на одзиву изразивши задовољство што је број финалиста, како појединаца тако и екипа, из године у годину све већи.
Извор: Ловачке приче

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x