“Михољски сусрети села 2022”: “Игре без граница” у Залоговцу

Након Обрежа и Доњег Крчина, манифестација “Михољски сусрети села 2022” одржана је и у дворишту подручног одељења ОШ “Херој Мирко Томић” у Залоговцу где су у “Играма без граница” учествовали ученици виших разреда ове образовне установе из Доњег Крчина и Залоговца.

Помоћница председнице општине Варварин Марија Брајовић упутила је захвалност свим учесницима овогодишњих “Михољских сусрета села”, као и наставницима и учитељима који су у реализацији свих активности узели учешће.

Она је подсетила да су “Михољски сусрети села” пројекат општине Варварин, који локална самоуправа реализује у сарадњи са Министарством за бригу о селу у Влади Републике Србије и истакла да ће наредних дана бити проглашени најбољи радови са ликовног и литерарног, али и филмског конкурса.

У “Играма без граница” у Залоговцу малишани су се такмичили у девет дисциплина, а најбољим екипама подељени су пехари и медаље. Пред старт такмичења, ученици ОШ “Херој Мирко Томић” извели су кратак програм, одиграли коло и извели песму “Чамац на Тиси”.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x