Настављена акција поделе бицикала за саобраћајне секције основних школа у Трстенику

У оквиру акције програмских активности помоћник председнице општине Трстеник Владимир Дачић и председник Савета за безбедност саобраћаја Драган Рашковић уручили су бицикле матичним основним школама са подручја трстеничке општине, намењене њиховим саобраћајним секцијама.

“Ми смо током прошлогодишње акције, у оквиру наших програмских активности Савета за безбедност саобраћаја општине Трстеник, свим матичним основним школама поклонили по једну бициклу. Међутим, школе су изразиле потребу за још по једну бициклу, па смо им овога пута изашли у сусрет и свака матична школа ће касније распоредити где ће и којој подручној школи поделити бицикле. Нас тек очекују активности Савета, након доношења одлуке о расподели средстава Агенције за безбедност саобраћаја (АБС) Републике Србије”, рекао нам је Владимир Дачић.

Он је напоменуо да се овом акцијом настојало да се, кроз спровођење квизова, такмичења, едукативних радионица, семинара и осталих сличних активности, подстакну ученици и да се они активно укључе и унапреде своје знање и вештине које ће им бити од користи у свакодневном животу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x