Завршна приредба Предшколске установе “Наша радост” пред препуном Халом спортова СЦ “Темнић”

Пред препуном Халом спортова Спортског центра “Темнић” у Варварину, више од 300 малишана из Предшколске установе “Наша радост”, из матичне установе и свих подручних одељења, осим јасленог узраста и малих група, учествовало је у завршној приредби. Обративши се окупљенима приликом отварања завршне приредбе, директорка ПУ “Наша радост” Драгана Савић поздравила је представнике локалне самоуправе и истакла да уз подршку Општине Варварин вртић успешно реализује све своје активности, расте и развија се.

“Ове школске године, као и претходних година, испраћамо нову генерацију предшколаца са жељом да им школски дани буду успешни и безбрижни, да се друже и да стварају нова пријатељства. Малишани који остају и даље са нама, а део су ове манифестације, наша су велика радост, али и одговорност и на нама је да их припремимо за будуће одрастање. Време промена у концепцији васпитно образовног рада мења и услове уз које деца одрастају, што изискује и улагања у обезбеђивање бољих услова за квалитетно напредовање”, поручила је директорка Драгана Савић и нагласила да је “Наша радост” ове школске године уписала 370 детета, укључујући матичну установу и све подручне групе.

Завршној приредби, поред васпитача, родитеља и осталих грађана, присуствовали су председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, њен заменик Александар Павић, председник Скупштине општине Варварин Саша Живадиновић, помоћници председнице Немања Чолић и Марија Брајовић и председник Управног одбора ове установе Владица Филиповић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x