Обележен Дан општине Ћићевац, Александар Вучић почасни грађанин

Свечаном седницом Скупштине општине Ћићевац у сали Народне библиотеке Ћићевац обележен је 27. јун, Дан општине, а том приликом приказан је и пригодан филм о реализованим пројектима између два Дана општине. Председик локалног парламента Милош Радосављевић отворио је свечану седницу, поздравио присутне и упознао их са историјтом општине Ћићевац која је у данашњим границама формирана 1957. године.

“Општина Ћићевац је данас једна модерна општина, раскрсница друмских и железничких коридора. Данас се о општини Ћићевац прича и за нас говоре дела, а не празне речи и зато ћемо претходну годину памтити по великом броју реализованих и започетих пројеката и по подршци коју имамо од стране ресорних министарстава” поручио је председник Скупштине општине Ћићевац Милош Радосављевић.

Он је додао и да је прихватити позив и бити део руководства општине Ћићевац велики изазов, али захваљујући сарадницима, добром тиму, визијама и идејама, марљивим радом, трудом и залагањем већ се полако ствара другачије лице ове општине.

Локална самоуправа може се похвалити великим бројем инвестиција пристиглих у протеклих 365 дана, а које се реализују у корист свих грађана ове поморавске општине захваљујући државном руководству, али и бившем градоначелнику Крушевца Братиславу Гашићу, наводи председница општине др Мирјана Кркић.

“Радили смо на изградњи система за водоснабдевање, почињемо са решавањем проблема отпадних вода, изградњом канализације, у плану нам је и изградња новог вртића, асфалтирање, пут Браљина – Трубарево, реконструкција Дома културе, крећемо и са реконструкцијом Завичајног музеја. Много тог смо урадили у претходној години и надамо се да ћемо 2022. завршити овако успешно, као што смо је и започели и да тим трендом наставимо и у будућности”, истиче др Мирјана Кркић.

На седници локалног парламента, одржаној пре пар дана, председник Републике Србије Александар Вучић проглашен је за почаног грађанина општине Ћићевац, док је министарски привреде Анђелки Атанасковић додељена Повеља за изузетан допринос развоју општине Ћићевац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x