Обимни радови на насипању сеоских путева у општини Трстеник

У оквиру планираних активности локалне самоуправе наставља се рад на изградњи инфраструктуре у селима трстеничке општине. Тренутно се ради на насипању некатегорисаних путева у насељеном месту Пољна које, на основу добијеног посла на тендеру, изводи крушевачко предузеће “Техноградња”.

На лицу места у обиласку радова у Пољни нашли су се заменик председника општине Трстеник Љубиша Марковић и помоћник председника општине Дејан Раковац.

“Локална самоуправа је, на основу расписаног тендера за насипање сеоских некатегорисаних путева, кренула са реализацијом. Камен се снабдева са локације у Рековцу, а у равничарском делу општине путеви се насипају шљунком”, каже заменик председника општине Трстеник Љубиша Марковић додавши да се у Пољни ради на неколико локација, али и на подручјима других сеоских МЗ којих је за сада 28.

“Каменом се насипају локације у Селишту, Милутовцу, Страгарима, Великој Дренови, док ће се у селима са десне стране Западне Мораве путеви насипати шљунком. Укупна вредност ове инвестиције је 5,5 милиона динара, а ми се надамо да ће грађанаи бити задовољни и да ће после изведених радова брже и лакше долазити до својих имања”, истакао је Марковић приликом обиласка радова у селу Пољна.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x