Одржан турнир у малом фудбалу “Варварин Куп 2023”, учествовало 15 екипа

На стадиону Темнића у Варварину, у организацији Школе фудбала “Калчо” и под покровитељством Општине Варварин, одржан је други по реду турнир у малом фудбалу, “Варварин Куп 2023”. Учешће на турниру ове године узело је 15 екипа, а турнир је свечано отворила председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Такмичили су се малишани у категоријама 2012. 2013. 2014. и 2015. годиште, а Радосав Аксентијевић из Школе фудбала “Калчо” истиче да су учешће узели мали фудбалери из целе земље, највише из јужне и централне Србије и да је, у односу на прошлу годину, много већи број учесника, али да се и у наредним годинама очекује још већи број екипа.

“Имамо екипе из Јагодине, Алексинца, Александровца, Бруса, ту су наше комшије из Ћићевца, Крушевца. У односу на прошлогодишњи турнир, ове године имамо већи одзив учесника и надамо се да ће постати традиција и да сваке године имамо још више учесника. Ове године имамо 15 екипа и свака екипа долази са, најмање, по две генерације, неке и са три и четири генерације”, наводи Аксентијевић.

“Веома смо задовољни радом Школе фудбала “Калчо”, мислимо да то иде у добром правцу и надамо се да ће све то ићи још боље, да сваке године подижемо квалитет рада и да деца што више напредују, што нам је најбитније”, истакао је Радосав Аксентијевић.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x