Одржан “Варварин куп 2022”, учествовало осам екипа и више од 300 малишана

У организацији Школе фудбала “Калчо” из Варварина, у суботу и недељу, 24. и 25. септембра, на стадиону Темнића, одржан је турнир у фудбалу “Варварин куп 2022”. Такмичили су се малишани у категоријама 2011. 2012. 2013. и 2014. годиште, а учешће је узело осам клубова, са по неколико екипа и са више од 350 учесника.

Радосав Аксентијевић из Школе фудбала “Калчо” истиче да је ово први по реду турнир, а да је циљ да постане традиционалан и да се сваке године организује у данима када се обележава Дан општине Варварин. Поред доброг дружења и промоције фудбалског фер – плеја и толеранције, посетиоци су могли да уживају у мајсторијама будућих нада српског фудбала, наглашава Аксентијевић.

На овогодишњем “Варварин Купу 2022” учешће су узеле екипе “Калчо” Варварин, ОФК “Морава” Ћићевац, “Вук” Параћин, “Раднички” Ниш, “Виола” Ћуприја, “Морава” Ћуприја, “Орлићи” Александровац и “Бразил” Велика Дренова.

Пехаре и медаље најбољи уручили су бивши фудбалери Црвене Звезде Душан Коларевић и Данијел Михајловић, председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, њен заменик Дејан Милановић и помоћник председнице Александар Марковић.

У категорији 2011. годиште прво место су освојили мали фудбалери ОФК “Мораве” из Ћићевца, друго место “Калчо” Варварин, а треће су поделили “Орлићи” из Александровца и “Бразилци” из Велике Дренове. У категорији 2012. годиште најбоља екипа била је “Виола” из Ћуприје, друго место освојили су фудбалери “Радничког” из Ниша, треће екипа “Вук” из Параћина и четврто “Калчо” Варварин.

У категорији 2013. годиште прво место припало је “Морави” из Ћуприје, друго место “Орлићима” из Александровца, а треће екипи ОФК “Морава” из Ћићевца. У категорији 2014. годиште златне медаље је освојила екипа ОФК “Морава” Ћићевац, друго место “Калчо” Варварин, треће “Вук” из Параћина, а четврто ОФК “Морава II” из Ћићевца.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x