Одржана редовна седница Општинског већа Општине Трстеник

У Сали за састанке одржана је, 47. по реду, редовна седница Општинског већа општине Трстеник, којом је председавала Милена Турк, председница општине Трстеник. Разнатран је проширени Дневни ред где су се чланови Већа изјашњавали о захтевима основних и средњих школа за добијање финансијских средстава из буџетске резерве, истакла је, између осталог, председница трстеничке општине.

“Ради се о потребама школа у оквиру текућег одржавања и других потреба и у ове сврхе усмерено је преко милион динара. На седници је донета и важна одлука у вези пописа имовине, објеката и грађевинског земљишта које је у својини општине Трстеник и то је изузетно обиман посао који спроводи Општинска управа, а како би се знало шта је све у власништву општине. Чланови Већа су се усагласили са тим извештајима и донели одлуку о књижењу, да би слика била јаснија. На седници није било захтевних тачака, оно што је размотрено и усвојено наћи ће се на дневном реду седнице Скупштине општине Трстеник где ће одлучивати одборници”, навела је Милена Турк, председница општине Трстеник.

Известиоци по тачкама дневног реда били су Марина Раденковић, помоћница председнице општине, Часлав Поповић начелник Општинске управе, чланови Општинског већа и директори основних и средњих школа.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x