Одржана седница Скупштине трстеничких пензионера

У Клубу пензионера у Трстенику одржана је седница скупштине Општинске организације пензионера. На почетку овог скупа све присутне је поздравио и пожелео им добродошлицу председник ове организације Миленко Вучковић који је затим говорио о прошлогодишњим реализованим активностима нагласивши да је, према последњим подацима, у ову организацију учлањено преко 3.000 пензионера, мада их у општини Трстеник има преко 10.000.

“Заинтересованим члановима сваке године обезбеђујемо огрев дрва и угаљ по приступачним ценама и у 10 једнаких месечних рата. Исто тако обезбеђујемо и намирнице, најугроженијим пензионерима делимо пакете помоћи, болесне и непокретне пензионере обилазимо и уручујемо пакете помоћи, а дајемо и позајмице у износу од 10.000 динара које пензионери враћају у пет месечних рата без камате”, подсетио је Миленко Вучковић.

Приметивши да су у овом периоду актуелни и одласци у бање, Вучковић је рекао да су дружења пензионера организована у мањем броју, али је и истакао да су чланови ове организације били присутни на разним манифестацијама где су се такмичили.

“Овде у клубу се свакодневно окупљају пензионери, друже се, попију по које пиће, играју шах, домине, карте и тако проводе своје слободно време, тако да ове и друге активности настављамо и даље”, рекао је Миленко Вучковић, председник Општинске организације пензионера у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x