Санација пољских путева приоритет у селима Горњег Темнића

12. октобра ове године је завршена јавна набавка за набавку половне машине Грејдер, вредност ове јавне набавке је била 2.900.000,00 динара, а на тендеру су се јавиле две фирме, “БАЧКА-КОП ДОО” из Куле и “Ауторемонт ДОО” из Адрана код Краљева, каже заменик председника општине Варварин др Виолета Лутовац.

“Изабрана је фирма БАЧКА-КОП ДОО” из Куле, фирма која је дала понуђену цену од 2.878.200,00 динара са ПДВ-ом. Друга фирма није дала гаранцију од 2 године, која је била захтев у самој јавној набавци и није машина била регистрована, за разлику од прве фирме, односно “БАЧКА-КОП” која је изабрана”, објашњава др Лутовац и очекује да ће машина у наредним данима бити допремљена на територију општине Варварин и да ће бити коришћена у што скоријем року за сређивање пољских путева у Месним заједницама које показују такве потребе.

У току протекле недеље, руководство општине Варварин обишло је Месне заједнице Карановац и Горњи и Доњи Крчин где су одржани зборови грађана. На том састанку су мештани ових Месних заједница изнели своје проблеме, тако да ће општина, у склопу формирања програмског буџета за наредну годину, размишљати о проблемима који су изнешени на овим зборовима.

“Ова машина, као и набавка осталих машина која је у плану, вибро ваљак и друге машине које ће се користити за санацију пољских путева ће у суштини решити највеће проблеме које мештани износе на оваквим зборовима” каже др Виолета Лутовац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x