Велики број грађана Варварина дао подршку кандидатури Александра Вучића

Општински одбори Српске напредне странке (СНС) и Социјалистичке партије Србије (СПС) у Варварину почели су јутрос сакупљање потписа за кандидатуру Александра Вучића за председничке изборе који ће бити одржани 2. априла. Већ од 10 часова пар стотина грађана дошло је испред просторија ових странака у Варварину како би својим потписом дали подршку Александру Вучићу.

“Велики редови испред просторија СНС-а и СПС-а показали су колику подршку Александар Вучић има у општини Варварин и Србији. И пре почетка прикупљања и овере потписа грађани су направили велику гужву испред наших просторија, желећи да својим потписом подрже Александра Вучића као председничког кандидата, а зарад брже, јаче и боље Србије”, речено нам је у Општинском одбору СНС-а.

“За непуних четири сата прикупљено је преко 400 потписа подршке наших суграђана што је јасан показатељ да Александар Вучић има велику подршку варваринаца и свих нас који желимо сигурну и бољу будућност”, поручују напредњаци нагласивши да очекују победу већ у првом кругу и истакавши да ће резултат у Варварину бити међу најбољима у Србији.

Из Изборних штабова варваринских социјалиста и напредњака упућена је велика захвалност свим грађанима са територије општине Варварин што су дошли у оволиком броју и дали подршку Александру Вучићу, а своју подршку, међу првима, дали су председник општине Варварин Војкан Павић, заменик председника др Виолета Лутовац, председник Скупштине општине Драгољуб Станојевић, заменик председник СО Братислав Ташић и начелник Општинске управе Гордана Петровић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x