Све веће интересовање кинеских туриста за Србију, веома им се допада Врњачка Бања

У последње време све је веће интересовање кинеских туриста за Србију, а самим тим и за Врњачку Бању, док директор Туристичке организације Врњачка Бања Иван Трифуновић оцењује да је велико задовољство угостити туристе из тако далеке земље. Он истиче да се кинески туристи највише интересују за минералне и лековите изворе и спа центре и изражава наду да ће из Врњачке Бање отићи са лепим успоменама, утисцима и да ће се опет ускоро вратити.

“Србија је веома атрактивна дестинација за нас и јако ми се допада Врњачка Бања. Хотел “Соларис Ресортс” је своју кухињу прилагодио нашој, а чак су и јеловник превели на Кинески језик. Презадовољни смо велнес центром и масажама које су нам пружили професионални терапеути”, рекла нам је Ванг Линг, гошћа хотела “Соларис Ресортс”.

“Од почетка ове године, хотел “Соларис Ресортс” је угостио велики број туриста из Кине. Највећи део слободног времена проводе у велнес центру у ком се опуштају после дуге шетње Врњачком Бањом. У наредном периоду очекујемо још група из Кине који ће имати прилику да уживају у чарима нашег објекта”, каже ресидент менаџер “Соларис Ресорта” Нина Стаменић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x